torstai 28. lokakuuta 2010

Missä mennään?

Ensi viikolla voin sanoa, että lähden ensi kuussa. Älytöntä. Tuntuu, että aikaa on todella vähän enää jäljellä, miljoona asiaa hoidettavana ja noin puolet niistä asioista on sellaisia joita ei voi hoitaa vielä. Tässä siis lista asioista joita oon hoitanut tai jotka on hoitamatta:

-Lennot
-Asunnon jälleenvuokraus
-Työsopimusten allekirjoittaminen
-Hampaiden kuntoon hoito
-Ilmoitus Kelaan opintotuen muutoksesta (sekä lähetettävät liitteet)
-Todistus koululta työharjoittelusta
-Reseptien uusiminen
-Matkavakuutus
-Viisumi
-Kaikki paperit yms. viisumia varten
-Rokotukset
-Lento Phuket-Kuala Lumpur-Phuket

Lista jatkuu mutta tuossa mielestäni tärkeimmät paperi/rahaa vaativat asiat. Tummennettuna siis ne, jotka olen jo hoitanut. Matkavakuutusta, viisumia ja rokotuksia ei voi edes hoitaa vielä. Tyhmää, kun tietyissä asioissa on tietty aika jota ennen niitä ei voi hoitaa.

No, anyway, tulen päivittelemään tuohon listaan aina kun saan jonkun hoidettua tai keksin jonkun uuden asian joka pitää hoitaa.

9 viikkoa lähtöön! :)

2 kommenttia:

  1. Onko toi todistus koululta työharjoittelusta siihen viisumin hakuun? Ootko varmistanut pitääkö siinä nyt olla se todistus koululta ja työpaikasta? :)

    Sulla on ihan pian jo lähtö! :o

    VastaaPoista
  2. Eiku se on kelaa varten. En oo ehtiny selvittää viel tota viisumia asiaa tarkalleen, vois kysyy niiltä tytöiltä ketkä on siellä jo että mitä ne tartti :) ei ne säännöt voi olla niin erilaiset.

    Niinpäää ENS KUUSSA JO apua :D!

    VastaaPoista