tiistai 25. tammikuuta 2011

Myrskyä luvassa

Tänne on luvattu myrskyä ke-to väliseksi yöksi sekä to päiväksi. Tänään on tuullut jo ihan sikana. Lähdin töistä ja nukahdin hetkeksi bungalowiin ja heräsin siihen että tuuli ihan älyttömästi. Työkaverit kertoivat (meidän toimistoa vastapäätä sijaitsee se Club Del Mar jossa on siis uima-allas ja sen takana näkyy meri), että oli tuullut niin kovaa että rannalla hiekka oli muodostanut pieniä pyörteitä, uima-altaan vesi oli noussut ja paiskautunut voimalla alas ja yksi aurinkovarjoista oli lähtenyt lentoon. Odotan "innolla" sitä varsinaista myrskyä... :E

Ajattelin lähteä viikonlopuksi Phuketiin ja pitää ensimmäisen vapaapäiväni wippii! Mutta jos perjantaina vielä myrskyää niin en kyllä lähde silloin vielä sillä en todellakaan halua olla merellä myrskyssä... pitää siis seurata tilannetta. Myös mun kroppa myrskyää sillä heti sen jälkeen kun multa loppui maitohappobakteerit oon voinut pahoin oikeastaan koko ajan. Ruoka ei maistu eikä tee edes mieli syödä mutta vedän silti väkisin ruuat alas ja haaveilen suomalaisesta ruuasta... kuulemma kroppa totuttelee nyt tähän paikalliseen ruokaan ja bakteerikantaan ja kiukuttelee sen takia. Plaa.

Äsken kaiken lisäksi löysin torakan huoneestani ja en oo koskaan nähnyt mitään niin ällöttävää eläintä. En tosiaan halua mitään torakoita huoneeseeni. Kiukuttaa. Mutta jotain hyvääkin! Löysin kamerastani kuvia, jotka on otettu vikana iltana ennen Suomesta lähtöäni ja luvassa nyt pientä kuvakollaasia ja ikävän lievitystä yhteen pusukkaiseen liittyen ,,,,,muspus!

4 kommenttia:

 1. Pusukas oot ite! Tee kuule vaan listaa mitä haluat. 50 yötä ja oon siellä <3 Ihania kuvia. Mulla on ollu sua ihan mieletön ikävä!

  VastaaPoista
 2. Jee! Teenkin! Mullakin on ikävä ja haluisin ihan sikana viettää peli-iltaa, tumppuu ja tortilloja <3 kaipaan niin paljon Suomea mutta tavallaan se on kiva koska sitten on ihanaa palata ja päästä tekemään niitä kaikkia kivoja asioita

  VastaaPoista
 3. Varaan sinulle lanttu- ja porkkanalaatikkoa ;)

  VastaaPoista
 4. no ne voi jättää väliin.... :D mutta kalaa ja perunoita joo!

  VastaaPoista