keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Patong baby Patong!

Viime päivinä on tapahtunut jotain hieman arjesta poikkeavaa joten nyt on hyvä hetki jakaa ne teidän kanssanne ;)

Muutama päivä sitten meidän yksi DM kandi valmistui ja vuorossa oli DiveMaster vihkimisjuhlat. Kyseisellä henkilöllä ei ollut tietoa mitä näissä "juhlissa" tapahtuisi ja trust me, mä en ikinä itse suostuisi näihin kastajaisiin :D eli siis, sekoitetaan 1,5l pulloon viinaa, kookosmaitoa, mehua, bisseä, limua, mitä nyt ikinä onkaan. Kandi istutetaan tuolille ja laitetaan maski ja snorkki päähän. Siitä sitten aletaan kaatamaan tätä viinalitkua snorkista sisään ja siinähän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin niellä sillä muuten ei saa myöskään happea. Tietysti voi päästää suupielestä ulos juoman tai puhaltaa sen snorkin kautta ulos mutta tästä seuraa rangaistus eli esimerkiksi niin, että maskiin kaadetaan kaljaa (voi vähän kirvellä) tai viinan kaadon jälkeen puhalletaan kovaa snorkista sisään jolloin neste lähtee vauhdilla suuhun. Kuulostaako ihan kauheelta? Kyllä varmasti, mutta ketään tähän ei siis pakoiteta. Itse en kyseiseen hommaan suostuisi koska oikeasti se humalan määrä mihin ihminen tuosta tulee on aika älytön. Hyi.

Juhlat sujuivat toisten osalta aika rankasti mutta omalta osaltani hyvin chillisti. Juttelin erään saksalaisen Sebastianin kanssa joka työskentelee täällä Saarella sekä hengailin mun Thaimaa-"ihastuksen" ja sen kaverin kanssa. Tästä päästäänkin nyt seuraavaan asiaan.....

Täällä Saarella on eräs paikallinen poika (tosin oon ihan varma että se on vain puoliksi thaikku koska se ei ole yhtään perus thaimaalaisen näköinen) josta kaikki puhuu tyyliin "aww se on niin suloinen ja awwww ne silmät!". Kyseinen poika toimii meidän lonkkarikuskina (long tail boat) joten törmätään päivittäin. Muutamana päivänä olen huomannut että se tuijottaa aika paljon mutta täällä tuijottaa kyllä kaikki joten en kiinnittänyt siihen niin paljon huomiota. Lisäksi kaikki on täällä niin ystävällisiä ettei senkään vuoksi pistänyt silmään erityisemmin. Pari päivää sitten olin kuitenkin hakemassa yksin jätskiä, kun törmäsin kyseiseen poikaan. Tervehdin thaiksi (toinen niistä kahdesta asiasta mitä osaan thaiksi sanoa) mutta poika juoksi perääni, otti sydänkorun kaulastaan ja antoi sen minulle. "For juuu, pjuuutiful" olin ihan hämilläni ja totesin että no no no mutta sitten se katsoi mua silleen "NO? :O" ilmeellä joten jouduin sanomaan yes ja ottamaan korun vastaan. Yksi ilta pelattiin bilistä sen ja sen kaverin kanssa ja voitte uskoa miten hieno keskustelu saatiin aikaiseksi...... not. Täällä pitää kuitenkin olla varuillaan kenen kanssa oikein juttelee; Thaimaalaisille parisuhde on hyvin tärkeässä asemassa ja paikalliset ovat hyvin mustasukkaisia. Esimerkiksi kavereita ei halata (siis mies ja nainen) sillä halailu kertoo suhteesta. Jotkut harkkaritytöt Phuketin päässä ovat saaneet kuulemma jopa uhkailuja paikallisilta naisilta... ei kiitos.

Toissapäivänä käytiin Tytin kanssa myös Phuketissa yhden yön verran! Oon ollut nyt 3 viikkoa Saarella putkeen niin kummasti teki hyvää päästä vähän piipahtamaan kaupungissa. Siitä (ja niistä shoppailuista mitä tein) lisää myöhemmin, adjöööööööööö!

4 kommenttia:

  1. Oi mä luin just Kirjavan hunnun ja sun niin pitää lukea se. Voin tuoda sen ku tuun (:

    VastaaPoista
  2. IHANA TOI THAIKKUPOIKA 8)))))))))<3 aww

    VastaaPoista
  3. sijoittuu siirtomaa-aikaan (: kitty "joutuu" naimisiin walterin kanssa, joka toimii kiinassa lääkärinä/bakteorologina. kitty lähtee walterin mukana kiinaan ja on ihan kulttuurishokissa. kitty ei rakasta walteria ja pettää tätä yhden korkea-arvoisemman miehen kanssa. walter saa tietää ja päättää lähteä kittyn kanssa pohjois-kiinaan, missä riehuu kolera. siinä kitty sitten joutuu sydän särjettynä keskelle kiinan viidakkoa ja on ihan angst. ihan sika hyvä kirja (: siitä on tehty se leffaki.

    VastaaPoista