perjantai 14. tammikuuta 2011

Ristiriitaisia fiiliksiäTänään käytiin Tytin kanssa jälleen hieman "Saarikävelyllä" eli siis mentiin väärälle polulle ja sen vuoksi kierrettiin puolet saaresta. Tuloksena kaksi hyvin hikistä ja väsynyttä tyttöä jolla on jäätävät rusketusrajat :D Mulla ei ollut kameraa mukana tänään mutta käytiin pari päivää sitten kiertämässä toisenlainen lenkki ja tässä nyt muutama kuva siitä;

Toimiston "takapiha"


Täällä on sellainen alue, jossa hengaa noita tosi isoja varaaneja. Alue on aidattu mutta vain rannan puolelta jotta liskot eivät tulisi ihmisten lähelle. Yksi pullukka tosin tunki itsensä väkisin eräs päivä aidan pienestä reiästä läpi ja naureskeltiin Tytin kanssa kun pari ruotsalaista naista veti megapaniikit huomatessaan herra Liskon edessään. No, ihan ymmärrettävää.

Täällä on alkanut muodostua tietyt rutiinit ja päivät muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Aamulla kello soi 07.00 ja siitä sitten kylmän suihkun kautta vaatteet päälle ja laukku valmiiksi. Treffataan Tytin kanssa bungalow edessä ja suunnataan töihin jossa ollaan 07.30. Töissä ensimmäisenä keitän puuroa (tai siis lisään kuuman veden hiutaleisiin) ja syön kaikessa rauhassa. Meillä ei toimistolla tapahdu oikeastaan melkein mitään ennen klo 11 jolloin Phuketin vene saapuu ja ihmisiä tulee Saarelle. Tietysti on aamudyykki mutta sukeltajat hoitavat sen. Päivän kohokohtia on siis aamuveneen saapuminen, ruokailu (meille tilataan ruuat toimistolle yhdestä aivan ihanasta ravintolasta jossa syödään yleensä joka ilta), päiväveneen lähtö Saarelta Phuketiin klo 14.30, kahvitauko (eli jääkahvia/jätskiä/kakkua/jotain muuta kivaa jos tekee mieli) ja sitten loppuaika onkin hengailua.

Työpäivä loppuu klo 16-21 riippuen täysin onko hommia vai ei. Työpäivän jälkeen tullaan nopeasti käymään suihkussa, vaihdetaan vaatteet ja suunnataan syömään. Yleensä mennään PadThai nimiseen ravintolaan josta siis tilataan myös meidän ruuat töihin. Me saadaan kyseisestä ravintolasta alennusta ja syön siis joka ilta alle 2 eurolla vatsani täyteen. Aika älytöntä vai mitä? Ruokailun jälkeen siirrytään tohon Fatheriin hengaamaan eli siis dataamaan siksi aikaa kunnes alkaa väsyttämään eli klo 21-24. Tällainen on siis perus päivä täällä.

Parasta tässä työssä on ehdottomasti ne asiakkaat. Usein hengataankin asiakkaiden kanssa illalla, kuten eilen kun hengattiin erään saksalaisen Kevinin kanssa. Kevin oli ihan huippu ja sainkin jo kutsun Berliiniin Kevinin ja tämän tyttöystävän luokse. Tavallaan tuntuu myös haikealta hyvästellä aina kivat ihmiset jotka palaavat Suomeen/ omaan kotimaahansa ja itse jää tänne. Tavallaan tuntuu ihanalta olla se joka jää tänne. En tiedä.

Tänään on ollut aika ristiriitaiset fiilikset. En tiedä johtuuko se siitä että olen väsynyt vai tästä perus naisellisesta hormonitilasta mutta tänään on ollut aika möömöö fiilis. Kaipaan Suomesta monia asioita ja täällä olo ei tunnu helpolta. Toisaalta, eihän sen pidäkkään olla helppoa. En usko että missään olosuhteissa 5kk lähteminen ulkomaille olisi helppoa. Kaipaan jotain mutta en tiedä mitä. Ehkä nyt aluksi ainakin unta. Öitä ihanat!

2 kommenttia:

 1. Pitääpäs nyt kommentoida :)

  Kun kuulin että "joudutpääset" ,mitä ikinä nyt ajatteletkaan, saarelle niin olin hetken että hui. Olin saarella itse pari viikonloppua ja jo sunnuntaina alkoi tulemaan sellainen fiilis et ois päästävä takasi maihin.

  Saari on ihana paikka, mut en tiedä oisko se ihana paikka enää viikon tai kuukauden tai jopa 5 kuukauden jälkeen. Mut joku viihtyy, toinen ei, en tiedä mitä mieltä oot mut tsemppiä sinne ja ihana kattoo tuttuja maisemia ja tuttuja naamoja =)

  VastaaPoista
 2. Joo ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Tää on kaunein paikka ikinä mutta tosiaan piiri pieni pyöriii, täällä tuntee kaikki toisensa ja myös toisten kuviot. Eihän täällä myöskään mitään tekemistä käytännössä ole joten päivät menee siksi samalla kaavalla. Ensi viikon alussa Phuketiin vähän nollaamaan aivoja shoppailulla!

  Kiitos paljon tsempeistä :)

  VastaaPoista