lauantai 12. helmikuuta 2011

French hotel

En selkeästi päässyt hotellihuonettani pidemmälle kuvaamaan mutta ei se mitään, tämä kyseinen hotelli on ehdottomasti ihanin jossa olen ollut.
Voitte kuvitella miten luksukselta tuntuu nukkua pehmeässä sängyssä muhkeiden tyynyjen ja peittojen kera
Tai miltä tuntuu nukkua ilmastoidussa viileässä huoneessa ja ottaa aamulla kuuma suihkuTää kuva näyttää pahemmalta mitä se on; pompin tuulettimen takana en allaNäkymä merelle, josta lähtevät veneet kohti eri saariaOstosten tunkemista väkisin laukkuun
300 bahtin eli n. 7,50 euron kynsitaiteilua. Ei paha vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Ooon niiin kade kun jaksat päivitellä niin usein ja se on siis tosi jees juttu =) Itsehän taisin kertoa arjesta ehkä kaksi kertaa koko aikana mutta syytän edelleen sitä netin puutetta :D

  Me käytiin kerran tuolla ranskalaisessa syömässä, ja myönnän että ruoka oli pahaa mutta hotelli ainakin näyttää tasokkaalta :)

  VastaaPoista
 2. Netin puute on täysin hyvä syy! Ja sitäpaitsi eihän täällä Saarella tule vapaa-ajalla kauheasti tehtyä muuta kuin istuttua koneella ;)

  Pakko myöntää, että pasta jonka söin oli 200 bahtin pastaksi aika alkeellinen kun saman olisi saanut ankkurista puolta halvempana ja parempana. En kuitenkaan jaksa olla kauheen nirso kun nälkäisenä on tyytyväinen about mihin vain nykyään :D huoneet kuitenkin on tosi tasokkaita! Mun mielestä parempia ku Ao Chalong Innissä (tai no, sisustus on kivempi. Muutenhan ne on about samanlaisia)

  VastaaPoista
 3. minkä hintanen hotelli oli? :)

  blogisi on ihana, jatka samaan malliin ja toivottavasti et kyllästy saareiluun!

  VastaaPoista
 4. Kyseinen huone maksoi 1000 baht eli siis n.25 euroa yöltä sisältäen siis ilmastoinnin ja kuuman veden. Ilman ilmastointia maksaisi 800 baht :) kiitos paljon kommentistasi!

  VastaaPoista