lauantai 19. helmikuuta 2011

Island Day Off

Tänään olen siis viettänyt ensimmäistä saari-vapaatani. Pitkä aamiainen, 6 tuntia auringossa ja päivä olikin jo mennyt ohi

Menin H kanssa Siamille (josta blogin bannerikuvankin olen ottanut) mutta mentiin rannan ihan toiseen päähän josta löytyy salainen auringonottopaikka!Paikan vieressä on myös hylätty rantabaari josta saisi aika makeita kuvia. Sieltä löytyy tuolit,vessa ja kaikki mutta silti siinä on sellaista autiota tunnelmaa

Nousuvesi-Laskuvesi hmmm?

Rantavahti rasvasta valkoisena valmiina toimimaan!

Tänään on ollut myös hyvin aikaa ajatella; ei ikinä hyvä mun tapauksessa. Olen tavallaan havahtunut siihen miten hyvä mulla on täällä ollut olla ja miten olen oppinut elämään hetkessä ja nauttimaan pienistä asioista vielä enemmän kuin ennen... kaiken tämän tiedostaminen aiheutti ihan älyttömän ahdistuksen. En halua että tämä fiilis loppuisi ja nyt koko ajan itse edesautan sen loppumista stressaamalla. Aluksi tänne tullessani koin tietyn vaiheen joka ei ollut kovin helppo, pääsin yli siitä ja aloin nauttimaan ja nyt sitten taas stressaan. On kuitenkin hyvä tietää, että elämä menee juuri tällaisissa kierroissa. Jos ei kokisi niitä negatiivisia tunteita ei oppisi nauttimaan niistä positiivisista samalla tapaa. Täällä on ihanaa olla, aina silloin kun osaan elää siinä hetkessä.

4 kommenttia:

 1. Hetkessä eläminen vaan on välillä vaikeaa, mut aina kun pystyy unohtamaan huolehtimisen ja mahdolliset murheet, niin huomaa, kuinka parhaimmat hetket ovat olleet niitä, jolloin on voinut vaan olla ja mennä... :) Mut toisaalta kai elämä olis aika tylsää, jos olis vaan ihan tasasta, alamäet ja niitä seuraavat ylämäet tuo elämään sisältöä. :)

  meinipäs pohdiskeluksi, mut herätit ajattelemaan. hienoja kuvia muuten! :)

  VastaaPoista
 2. Toi on niin totta. Täällä helposti unohtaa kaiken stressin elämästä mutta sitten kun erehtyy jälleen ajattelemaan niin lähinnä kauhistuu. Mutta sellaista se on ja tässä sitä koko ajan eletään, kasvetaan ja totutellaan ylä- ja alamäkiin :)

  Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Hetkessä eläminen on taito ja sulla tuntuu olevan siihen nyt juuri tilaisuus. Mahdollista oravanpyörää on luvassa seuraavat useat kymmenet vuodet joten hienoa, että osaat nauttia hetkessä elämisestä nyt, vaikka aina virettä siihen ei ole niin helppo löytää.

  Blogiasi on kiva seurata. Terkkuja sinne!

  Katri T.

  VastaaPoista
 4. Aivan oikeassa olet Katri. Välillä huomaa että vau, täähän onnistuu tosi hyvin. Välillä huomaa että apua.. mutta niin se vain menee. Terkkuja sinne myös :)!

  VastaaPoista