perjantai 4. helmikuuta 2011

Kiirus

Miettiessäni Thaimaahan työharjoitteluun lähtöä googletin sanoilla "työharjoittelu Thaimaassa" tarkoituksenani löytää mahdollisimman monta blogia josta saisin paljon tietoa. Löysin muutaman ja perustin oman blogini osittain juuri senkin takia, että tästä kenties olisi tulevaisuudessa hyötyä myös muille. Viime aikoina olen kuitenkin kirjoittanut lähinnä siitä miten ihastunut olen, miten hyvää ruokaa olen syönyt ja missä kaikkialla on tullut pyörittyä. Ehkä voisin välillä keskittyä ihan siihen miksi olen täällä, työharjoitteluuni :D Sanottakoon kuitenkin että onneksi mun ei tarvitse pitää tätä blogia koulun takia, en nimittäin jaksaisi yhtään sellaista sensuroitua "tänään opin tätä ja tätä ja on tosi hyödyllistä :))))" mitä olen lukenut useista harjoittelublogeista. Ei varmasti ole ollut niilläkään aina kivaa vaikka niin väittävätkin. Nih!

Tänään oli kiva ja jopa hyödyllinen työpäivä ehkä sen takia että kerrankin oli kiire ja kaaos (siis sellainen mitä on Suomessa töissä tottunut näkemään päivittäin mutta täällä ehkä kerran 3 viikossa). Meille tuli aamulla 20 transferia jotka pamahtivat kaikki meidän toimistoon ja siinä sitten alettiin kyselemään mihin kukin on menossa ja onko ollut kivaa lomalla jne small talkia. Samaan aikaan meillä oli lähdössä eräs hääporukka sukeltamaan joten meidän pieni toimisto oli ihan täynnä. Toinen kaaos vaihe tuli kun päivävene lähti ja Saarelta lähti 22 transferia poispäin. Myös osa meidän työntekijöistä kuten toimistovastaava lähti Phuketiin, joten toimisto jäi meidän harjoittelijoiden vastuulle. Aika kivaa sanoisin! Saada vastuuta, hoitaa asiat ja kokea onnistumisen iloa :) Tytillä on ystävä täällä, joten Tytti lähti aikaisemmin ja mä jäin hoitamaan toimistojuttuja. Päivä meni tosi nopeasti ja se sai loistavan alunkin pitkään nukkumisen ja Krisin kanssa aamulla puhumisen ansiosta. Lisäksi tänne tuli tänään tosi mukava pariskunta jolla oli ollut ongelmia hotellivarauksen kanssa ja kaiken säädön jälkeen rahat hotellihuoneeseen jättäneenä lainasin heille rahaa lounasta varten. Äsken kyseisen pariskunnan nainen huuteli kauempaa "hei sinä kaunis nainen" ja maksoi takaisin jopa extrana vaikka sanoin etten tosiaan tarvitsisi. Ihania ihmisiä, ei voi muuta sanoa.

Ikävöin tässä paljon ihmisiä joten taidan mennä nukkumaan ja lähettää lentohaleja ja pusuja teille kaikille ihanille sinne toiselle puolelle maailmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti