tiistai 15. helmikuuta 2011

OII Mate!

Mun ystävänpäivä ei mennytkään eilen niin että menin nukkumaan vaan yllätys yllätys, tapasin 4 aussia ja lähdin heidän kanssa istumaan rannalle. Istuin tässä koneella ja yksi ausseista tuli kysymään mistä olen kotoisin ja haluaisinko pelata heidän kanssaan korttia. Voitte uskoa, että meinasin naurahtaa ääneen kun kuulin että kyseiset tyypit ovat Australiasta ja vieläpä Melbournesta. No, ei siinä mitään. Oli todella hauska ilta ja sain kuulla jälleen ihan älyttömän upeita tarinoita ja myös ei niin upeita kuten että Bangkokista Melbourneen lentäessä on aina ihan kauheaa turbulenssia... kiva.

Tänään olin toimistolla kun yksi pojista tuli kyselemään onko Mia töissä. Ennen lähtöään kyseinen poika halusi kertoa, että mikäli tarvitsen majoitusta niin hänen äidillään on hostelli joka on eurooppalaisten matkailijoiden suosiossa ja sinne pääsisi superhalvalla. Lisäksi sain myös kaikkien sähköpostiosoitteet jotta voin ottaa yhteyttä ennen kuin tulen ja voidaan sopia mitä kaikkea kivaa tullaan tekemään.

Tässä jälleen yksi esimerkki kun mietin että miten noin upeita ihmisiä voi olla olemassa? En halua yleistää tai mustamaalata suomalaisia, mutta miten usein suomalaiset tulevat selvinpäin juttelemaan ja tarjoavat apuaan ilman minkäänlaista vastapalvelusta? Ja ihan oikeasti, tässäkään tapauksessa ei ollut kyse minkäänlaisesta pokailusta vaan yksinkertaisesti ystävällisyydestä. Olen tavannut täällä niin upeita ihmisiä että ihan harmittaa, että yleensä kyseiset ihmiset ovat olleet lähdössä tyyliin seuraavana päivänä jo pois. Onneksi on facbook ja sähköposti ja onneksi Melbourne kutsuu huhtikuussa! Iltani oli kruunattu, kun puhuttiin illalla yleisesti ystävänpäivästä ja aussit kysyvät eikö minulla ole ystävänpäivädeittiä. Totesin että ei johon aussit vastasivat "we can all be your valentine". How cute is that?

Aloitin tänään ensiapukurssin sekä Open Water eli sukelluksen peruskurssin joten seuraavat päivät tulevat olemaan aikalailla raskaita töiden ja opiskelun vuoksi. Palataan jälleen myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Törmäsin jostain kautta blogiisi ja Thaimaa-teema innosti lukemaan kaikki postauksesi läpi. :) Olin itse lomailemassa Phuketissa uuden vuoden aikaan ja suoritin OWD-kurssin -täysi hurahdus lajiin tapahtui... Taidan jäädä seuraamaan blogiasi ja haaveilemaan seuraavasta sukelluslomasta. :)

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Tervetuloa lukemaan :) missäpäin Phuketia olit ja mitä kautta suoritit OWD kurssin? Vaikka oonkin työn puolesta päivittäin tekemisissä sukellusteeman kanssa niin kyllä silti tuo oman kurssin suoritus vähän jännittää... :D

  VastaaPoista
 3. Meijän hotelli oli Karon Beachilla. Suoritin kurssin Rayan Diversin kautta, Bore oli kouluttajana. :) Oli kyllä mukava kurssi! Mua kans alussa jännitti ja tuntu, ettei millään onnistu esim. maskin poisotto, mut onneks sain hyviä vinkkejä, miten toimia ja oli tarpeeksi aikaa harjotella, niin lopulta sit kaikki sujui hyvin. Tsemppiä töihin ja sukelluksiin! :)

  VastaaPoista
 4. Hahaa Bore joo :) ihan loistava kouluttaja kyllä! Kiva että sulla jäi positiiviset kokemukset. Nyt sitten tänne vaan suorittamaan AOWD ;)

  VastaaPoista