sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Rankkaa työntekoa

Mun pitäisi olla jo nukkumassa mutta halusin nopeasti tulla kertomaan mun loisteliaasta työpäivästä! Meillä oli eilen saunailta täällä Saarella mutta fiksuna tyttönä poistuin jo 8 aikaan kämpille nukkumaan. Aamulla sitten hyvin levänneenä suuntasin toimistolle ja hoidin perus toimistojuttuja sekä odottelin kovasti transfereita (Tarua!). Meille saapui tänään siis uusi harjoittelija, Taru, jonka kanssa oon pitänyt yhteyttä jo kuukausia ennen tänne tuloa. Päiväveneen saapuessa yksi Phuketin työntekijöistä kysyi jos voisin olla rantavahtina ja sehän sopi enemmän kuin mainiosti! Istuin siis kaksi tuntia auringossa kuunnellen musiikkia ja miettien, että miten ihmeessä totun taas suomalaiseen työrytmiin kaiken tän jälkeen ha ha.. :D

Parin tunnin junttishortsirajojen hankkimisen jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa mukaan venesukellukselle snorkkioppaan roolissa! Ensimmäiset asiakkaani eivät olisi voineet olla ihanempia; englantilainen 80-vuotias pariskunta jolla riitti intoa, energiaa ja upeita sukellustarinoita. Hurautettiin lonkkarilla n. 10 minuutin matka merelle ja hypättiin pois. Sukeltajat menivät sukeltamaan ja me jäätiin snorklaamaan. Retki oli hyvin onnistunut ja en voi kun ihmetellä miten sen ikäiset ovat niin hyvässä kunnossa. Olisitte nähneet sen kun yritin päästä takaisin veneeseen... mahdotonta! Ensinnäkin otin räpylät pois ja heitin ne veneeseen johon meidän DiveMaster totesi että "olikohan nyt ihan fiksua"... tajusin hetken päästä miksi ei ollutkaan, todella vaikeaa ponnistaa ja potkia vettä jaloilla ilman räpylöitä. No, noin 5 minuutin kuluttua tämä hylje mätkähti veneen pohjalle ja voin kertoa että vähän hävetti, etenkin kun tämä pariskunta pääsi veneeseen ilman mitään ongelmia.

Päivä meni todella nopeasti ja tosi kivoissa merkeissä! Haluaisin enemmän tällaisia työpäiviä, kun saisi olla menossa ja ulkona ja noh.. auringossa ;) nyt kömmin nukkumaan ja toivon etten herää yöllä johonkin näistä seuraavista jotka olen jo kokenut:

1. Kissa vs. Varaani tappelu. Äänistä päätellen kissa ei voittanut...
2. Ilotulitus
3. Ihme mies hakkaamassa bungalowini ovea
4. Parisuhderiita mökkini edessä
5. Thaimaalainen karaoke

2 kommenttia:

  1. Pahinta on thaimaalainen karaoke :---D

    VastaaPoista
  2. mun mielestä toi mies oli kyl pelottavampi mut joo ei tota karaokee kyllä mielellään kuuntele... : D

    VastaaPoista