tiistai 8. helmikuuta 2011

Tiistai

Mulla oli viime yönä yövieras!

No ei ollut kukaan mies. Yksi Ansku, meidän asiakas, halusikin jäädä Saarelle vielä yhdeksi yöksi mutta melkein koko Saari on buukattu täyteen joten majoitin Anskun luokseni. En malta odottaa että sisko tulee ja saan yöseuraa moneksi yöksi.

Matkalla töihin angstasin siitä, ettei mulla ole melkein yhtään kuvia itsestäni Saarella. Yritän välttää perus turistikäyttäytymistä ja kameran kanssa juoksemista paikasta toiseen. Nyt kuitenkin Ansku kuvasi ja mä posesin eli siis, seisoin paikallani.
Tänään oli tosi kiva työpäivä. Sain jopa istuskella tunnin rannalla ja katsoa päiväretkeläisten tavaroiden perään heidän ollessaan snorklaamassa. Aurinkoa työaikana, I like!

Ei niin kivana asiana; yksi mun lemppariasiakas lähti tänään. Tänne saapui muutama päivä sitten eräs pariskunta jonka vaimokkeen kanssa tulin todella hyvin toimeen. Aivan ihana ihminen, toi mieleeni kummisetäni entisen vaimon. Vastahakoisesti halasin ja sain kuulla monia kiitoksia. Inhottaa päästää niin ihania ihmisiä menemään, murrr. Muistona kyseinen vaimoke teki mulle kalanruotoletin. Tää on ihan älyttömän siisti enkä pura tätä ehkä viikkoon :D
Tässä on kuva päärannalta ENNEN korealaisten turistiryhmien tuloa. Saari antaa parastaan klo 17-09.30 välisenä aikana kun päiväretkiä ei ole lähimaillakaan.

Perjantaina vietän vapaapäivää Saarella ensimmäistä kertaa. Ajattelin maata koko päivän auringossa ja snorklailla, ah!

9 kommenttia:

 1. kuulostaa ihanalta tuo sinun vapaapäivä! :) Mää voin sit ehkä tehdä samaa sunnuntaina? :D

  Oot kyllä tosi ihanan ruskea ja muutenki aivan ihania kuvia.<3

  VastaaPoista
 2. Voit tehdä joo ;) viikonlopuksi on luvattu täyttä aurinkoa joten no problemos! Kiitooooos :)

  VastaaPoista
 3. Ei saatana ne korealaiset oikeesti paahtoleipiensä kanssa!!!

  VastaaPoista
 4. :DD you said it.... jäätävää

  VastaaPoista
 5. IHANA blogi sulla! Löysin tämän kun googlailin tietoa thaimaasta :) rakastan thaimaata ja haluisin itekin joskus lähteä sinne pidemmäksi aikaa! <3 varmasti ikimuistoinen kokemus.

  miten muuten "aussipojan" kanssa menee? päätitkö nyt lähteä jo huhtikuussa australiaan vai vasta syksyllä? ja aiotko viipyä kuinka pitkään? australiaankin ois niin ihana päästä! lucky you! :)

  VastaaPoista
 6. Oi kiiiitos :)! Mukavaa että tykkäät! Kannattaa ehdottomasti tulla pidemmäksi aikaa jos vain mahdollisuus on.

  Ostin liput Ausseihin ja lähden huhtikuun lopussa :) en tosin laske kyseisen pojan varaan ollenkaan. Sillä on oma elämä Ausseissa enkä tiedä mitä siihen kuuluu, ja mulla on oma elämä täällä ja Suomessa. Mutta aion mennä ja jos kyseinen poika on silloin tavattavissa niin ehdottomasti haluan sitten kyseistä ihmistä nähdä :)

  VastaaPoista
 7. niin joo ja piti vielä sanoa, että aion siis viipyä 2,5 viikkoa Melbournessa!

  VastaaPoista
 8. Tietysti pitää aina toivoa kaikkea hyvää, mutta toivon ettet polta näppejäsi Aussin kaa....

  VastaaPoista
 9. Arvostan mielipidettäsi mutta en odota tältä asialta yhtään mitään joten ei tarvitse huolehtia :)

  VastaaPoista