torstai 3. maaliskuuta 2011

B.Day Party!


Eilen juhlittiin yhden meidän työntekijän 34-vuotis synttäreitä ja oli kyllä aika kivat kemut!
Ruokaa ja juomaa virtasi pöytään ilman pyyntöjä
Näytänpä tylsistyneeltä, haha. Oltiin siis RayaBurissa joka sijaitsee sillä kivalla rannalla josta oon ottanut paljon kuvia aikaisemmin. Kyseisen paikan manageri on ihan huippu tyyppi, kerroin etten pidä oluesta joten sain eteeni koko ajan uuden kaljan ja tänään kun käytiin Tarun kanssa syömässä Burissa saatiin jälleen ilmaiseksi juotavia vaikka sanoimme ettemme halua enää yhtään mitään.
(liekehtivät drinkit)

Muutenkin paikalliset on täällä ihan älyttömiä. Jatkoin eilen iltaa Joen ja Sebastianin kanssa rantabaariin jossa oli jälleen puolet Rachan työntekijöistä juhlimassa. Kaikilla oli aikainen aamuherätys töihin mutta ketään ei näyttänyt haittaavan se. En tajua miten ihmiset jaksavat täällä. Joe soitteli äsken ja kysyi lähdenkö istumaan iltaa töiden jälkeen eli siis joskus 23-24 aikaan (paikalliset tekevät täällä ihan älyttömän pitkiä päiviä). Ajattelin valvoa mutta kello on vasta 22 ja nukahdan aivan kohta. Eilinen valvominen painaa päälle.

Huomenna lähden jälleen Phuketiin! Tuntuu että tulin vasta äsken ja nyt olen taas menossa. Mulla on oikeastaan ensimmäistä kertaa rahat lopussa joten ajattelin pyhittää viikonlopun nukkumiselle ja hieronnalle. Ei sekään kuulosta pahalta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti