maanantai 28. maaliskuuta 2011

Ja myrsky sen kuin jatkuu..

"Rankkasateiden ja tulvien odotetaan pahenevan lähitulevaisuudessa. Vaaravyöhykkeessä on useita alueita Etelä-Thaimaassa.
- Sateet jatkuvat ja evakuoinnit ovat käynnissä. Ei näytä hyvältä, suomalaisturisti sanoo.
Thaimaan Ilmatieteen laitos varoittaa erittäin rankoista sateista. Ulkoasiainsihteeri Sirpa Nyberg Suomen suurlähetystöstä Bangkokista kertoo, että Etelä-Thaimaahan on luvassa tänään 2¬¬-3 metrisiä aaltoja, rankkasateita sekä tulvia. Uutisissa on kerrottu, että tulvat olisivat vieneet autoja mukanaan"

Näin kertoi Iltalehti eilen.

Täällä on satanut jälleen todella rankasti koko ajan ja eilen saatu myrskyvaroitus piti kyllä paikkansa. Tuuli on ollut tänään todella kova ja ensimmäistä kertaa veneet peruutettiin kokonaan. Ketään ei päässyt Saarelle eikä Saarelta pois. Tämä kertoo siitä, että sää on todellakin huono. Huomenna myrskyn pitäisi vielä yltyä mutta keskiviikkoon mennessä laantua. Onneksi, sillä meillä olisi tarkoitus siskon kanssa lähteä Phuketiin tekemään kaikkea kivaa!
Ai mitkä aallot?

Töissä oli tänään vähän liiankin iisiä, koska käytännössä ei tapahtunut yhtään mitään. Koko Saari oli täysin hiljainen, kun turisteja ei normaaliin tapaan saapunut. Oltiin eilen illalla tyttöjen kanssa vähän ulkona ja menin nukkumaan puoli 5 kieppeillä joten siinä mielessä oli täydellistä, että töissä ei tapahtunut tänään mitään. Aivotoiminta lyö aikalailla nollaa univelkojen takia ja samalla tää sää vetää tosi veltoksi ja väsyneeksi.. palataan siis astialle sitten kuin myrsky helpottaa ja oon nukkunut enemmän kuin pari tuntia yössä.

3 kommenttia:

  1. Toi laituri on ihan järkyttävä! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että näet myös tämän puolen saaresta.

    VastaaPoista
  3. niin on! Eilen oli aamulla vielä pahempi keli, ihme ettei koko laituri irronnut...

    VastaaPoista