maanantai 14. maaliskuuta 2011

Likelikelike!

Takana on ihana viikonloppu, upea eilinen ilta ja hauska työpäivä! Aloitetaan vaikka siitä viikonlopusta..

Saavuin Phuketiin perjantaina ja syöminkien, manikyyrin&pedikyyrin ja hyvin ahdistavan jännitysleffan jälkeen painuin nukkumaan ja innolla odottamaan lauantaista auringonotto päivää. Heräsin lauantaina tähän maisemaan ja kuten palmuista näkee, ei ollut ihan rantakeli...

Onneksi löydettiin Sofian kanssa jotain muutakin kivaa tekemistä ;) ei muuta kuin tuktuk alle ja jungceyloniin! Mä oon niin rakastunut kyseiseen paikkaan mutta siellä käyminen liian usein ei tee hyvää (lompakolle)

Innostuttiin esittelemään kameralle kaikkia mahdollisia sukellus käsimerkkejä tuktukissa. Voitte kuvitella miten takana ajavat autot hämmentyivät...

Jungceylonin ja viikonloppumarkkinoiden tulos. Nyt oon shoppailulakossa, oikeasti.

Hyvin nukutun ja iisin viikonlopun jälkeen oli taas kiva palata takaisin Saarelle. Meiltä alkaa tosiaan lähtemään nyt suurin osa henkilökunnasta ja eilen vietettiinkin meidän Managerin (joka on myös harjoitteluni omaohjaaja) läksiäisiä. Syötiin aluksi porukalla illallista ja pidettiin samalla staffipalaveri. Meidän manageri kiitteli kaikkia ja kertoi, että tämä kausi on ollut tosi hyvä. Me harkkarit saatiin palautetta siitä, että ollaan parhaat harkkarit ikinä ja ollaan tehty ihan älyttömästi hommia firman eteen. Tuntui kieltämättä kivalta saada suoraa palautetta. Syöminkien jälkeen siirryttiin Buriin josta jouduin karkaamaan ajoissa jotta en joutuisi juomaan enää yhtään kaljaa. Burin managerin mielestä kun on jotenkin todella hauska juttu että inhoan kaljaa ja sen takia se tarjoaa niitä aina. Yh. Suuntasin Burista Joen kanssa Racha porukan juhliin, taas, ja meininki oli ihan älytöntä,taas. Kuulin näyttäväni Lady Gagalta ja kaikki kyselivät ovatko kaikki suomalaiset kauniita ja blondeja ja mistä vaalea hiusten väri johtuu. Hmm joo. Loppuillasta mentiin vielä Joen kanssa istumaan laiturille ja katselemaan ehkä upeinta näkymää mitä olen täällä nähnyt. Tähtitaivas täynnä upeita tähtiä ja älyttömän suuri keltainen kuu möllöttämässä taivaalla. Puhuttiin Joen kanssa eri uskonnoista, avioliitoista, eri kulttuureista ja Joe kertoi ihan älyttömän mielenkiintoisia juttuja avaruudesta. Oon tavannut tähän mennessä vain kaksi poikaa jotka on tehneet muhun näin lähtemättömän vaikutuksen, ystävänä.

Työpäivät ovat viime päivinä olleet hyvin vastuullisia, ehkä hieman stressaavia mutta mukavia. Meillä on hyvin pieni miehitys tällä hetkellä (4) joten olen periaatteessa vastuussa toimistosta. Eilen olin yksin toimistossa pari tuntia ja tänään melkein koko päivän. Vastailin puhelimeen, hoidin hotelli- ja venejärjestelyjä, kirjoitin laskuja, laskutin asiakkaita, myin sukellustuotteita etc etc... purin kaiken stressini tänään siivoamalla matkalaukkuni ja voi voi sitä tavaran määrää. Joudun todella luopumaan yhdestä jos toisestakin asiasta ennen lähtöäni.

Meillä olisi Tarun kanssa sunnuntaina lähtö Kuala Lumpuriin ja totta puhuen koko reissu ei nappaa oikein ollenkaan. Mulla on rahat todella tiukoilla enkä tiedä miten ne riittää koko reissuun. Toisekseen, meillä ei ole hotellia varattuna eikä voida varata sitä ilman luottokorttia jota kummaltakaan ei tietenkään löydy. Saavumme KL sunnuntai-maanantai yönä 1 aikaan ja siinähän varmaan riemu repeää kun pitäisi löytää halpa hotelli keskellä yötä. Ja kolmanneksi, aamulla pitää olla ajoissa jonottamassa viisumia joka on siis koko reissun tarkoitus. Stress stress stress.

3 kommenttia:

  1. palaatko sä siis ollenkaan enää thaikkuihin ton kuala lumpur/aussi-reissun jälkeen vai lennätkö sieltä sit takas suomeen? sori, mennyt vähän ohi :)

    ja voisin edelleen ottaa osan tosta sun rusketuksesta itselleni, terveisin albiino brysselistä.

    VastaaPoista
  2. Nelli, oon Kuala Lumpurissa vain pari päivää ja sit tuun takas Thaimaahan :) lähen Ausseihin vasta 27.4! Oot varmasti söpö albiino <3 (ja trust me, tää tällä hetkellä palanut takamus ei tunnu kauheen kivalta..........)

    VastaaPoista