lauantai 26. maaliskuuta 2011

"Outo luoteismyräkkä tulossa"

Nyt on satanut tarkalleen ottaen 20 tuntia putkeen kaatamalla. Oltiin viime iltana siskon, Tarun ja Tytin kanssa Burissa syömässä jonka jälkeen jatkettiin iltaa Jackien baariin. Saavuttuamme sinne taivas repesi ja kaatosade alkoi. Jammattiin thaikkuremixien tahtiin ja baarin suljettua jäätiin vielä La:n sekä Rachan kokin kanssa juttelemaan. Täällä on selkeästi ihan ok että vaikka baari menee kiinni niin asiakkaat voivat jäädä, juomat tuodaan kylmälaukussa viereen ja sanotaan että ottakaa tästä, haha. Lähdettiin siskon kanssa joskus puoli 2 aikaan juoksemaan Siamin rannalta kotiin, vettä oli nilkkoihin koko ajan ja eiliset vaatteet ovat vieläkin märkänä. Siitä lähtien on satanut ja tänään töissä tuli varoitus, että huomiseksi on luvattu outoa luoteismyräkkää. Myrsky on tulossa Burman suunnalta, kenties siellä tapahtunut maanjäristys vaikuttaa kuitenkin tänne asti.

Miten monet lipat olenkaan tänään meinannut vetää, vettä on joka paikassa ja kivetykset ovat liukkaat.

Olen viime päivinä myös repinyt hiuksia päästäni tämän takia. Puhelimeni päätti tälleen 4 vuoden jälkeen sanoa sopimuksensa irti. Ymmärrän hyvin, sillä nokialaisillani on tapana kestää 4-5 vuotta kerrallaan mutta en silti olisi halunnut että simpukkani jättäisi minut pulaan täällä. Sain siskolta puhelimen lainaan mutta kaikki numerot ja viestit, gone. Olisi tehnyt mieli vain itkeä ja todeta että en ala. Isona tyttönä kuitenkin purin huulta ja lausuin pitkän litanian kirosanoja ja otin lainapuhelimen käyttöön. Tänään kuitenkin totesin että sekään ei toimi ja ärsyyntyminen alkoi lähennellä todellakin sataa kunnes sain vanhan toimistopuhelimemme lainaan, jes! Vanha nokialainen, tuttu ja turvallinen. Ensi viikolla ostan kyllä oman.
Meillä on siskon kanssa tarkoituksena olla Saarella ensi viikon keskiviikkoon asti jonka jälkeen suuntaamme Phuketiin loppuviikoksi. Harmi että sää Saarella on nyt näin huono, olen miettinyt joka päivä että miksi juuri nyt kun saan kerrankin jonkun kenelle näyttää tämä upea paikka, niin Saari ei todellakaan tarjoa parastaan. Huomenna vietän vapaapäivää joka oli tarkoitus viettää rannalla mutta mikäli myrsky toteutuu taidamme jäädä turvaan bungalow sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti