sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

I opened my eyes in Thailand

Nyt on vihdoin tultu siihen hetkeen kun on lähdön aika. Vaikka tämä seikkailu on loppumassa on uusi vasta alkamassa. Phuketin ja Bangkokin kautta tieni käy kohti Australiaa. Voi olla että tulen kertomaan tänne niistä seikkailuistani, tai sitten en. Nämä ovat nyt kuitenkin pienet hyvästit blogilleni ja teille kaikille jotka olette tätä seuranneet.

Nämä 4,5kk ovat ehdottomasti olleet omalla tapaansa elämäni parhaat. Tämä on pisin aika jonka olen ollut erossa perheestäni ja ystävistäni sekä Suomesta mutta samalla olen saanut niin paljon. Olen tutustunut aivan ihaniin ihmisiin ja saanut monia uusia tuttavuuksia ympäri maailmaa. Saattaa olla että palaan tänne tai sitten jonnekkin muualle puolelle maailmaa.

Haluan kiittää kaikkia jotka tätä blogiani ovat seuranneet ja kommentoineet rohkaisevasti ja kysyneet mielenkiintoisia kysymyksiä. Hakiessani RD töihin löysin vain 2 blogia jotka antoivat hieman tietoa joten toivottavasti tästä tulee olemaan hyötyä teille, jotka aiotte tänne töihin hakea.

Kaikki te, jotka mietitte mahdollisuutta lähteä ulkomaille työharjoitteluun/vaihtoon/töihin annan teille vinkin: lähtekää. Joskus vaan täytyy lähteä, kyllä läheiset ymmärtävät. Te, jotka aiotte hakea RD töihin haluan muistuttaa, että tämä on rankkaa. Se mitä televisio näyttää Paratiisi sarjassa on vain viihdettä. Totuus on, että tämä on rankkaa niin henkisesti kuin fyysisesti mutta etenkin henkisesti. Hakekaa mutta muistakaa olla realistisia.

Kuten eräs ystäväni sanoi ennen lähtöäni "ihminen on vahvempi mitä se luulee". Siispä haluan toivottaa oikein hyvää jatkoa teille kaikille!

I really opened my eyes in Thailand

10 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista! Näitä on ollut hirveän mielenkiintoista lukea, harmi että kaikki loppuu aikanaan...
  Olisi kyllä hienoa jos jatkaisit kirjoittelua edelleen Australiassakin :)

  VastaaPoista
 2. kiiitos :)! Kivaa kuulla että olet tykännyt lukea. Mikäli reissuni jatkuu syksyllä, jatkuu kirjoittelu ehdottomasti silloin. Saattaa olla että tosiaan kirjoitan myös Ausseista, katsotaan :) mukavaa kevättä (ja kohta jo kesää!)

  VastaaPoista
 3. Kiva on ollut seurata sun oloa Thaimaassa! Täytyy uskaltaa lähteä, jotta voi palata takaisin. Reissut ja etenkin työnteko ulkomailla avartaa kyllä niin paljon mieltä, sun juttujen seuraaminen on saanu itellekin taas vähän reissukuumetta pintaan... Ehkäpä sitä joskus pääsee töihin muuallekin kuin vain tuttuun ja turvalliseen Suomeen. Huippua Australian matkaa sulle!

  VastaaPoista
 4. Toi on niin totta, "täytyy uskaltaa lähteä, jotta voi palata takaisin". Mielestäni ulkomailla olo opettaa niin paljon, tutustuu uuteen kulttuuriin, uusiin ihmisiin, oppii olemaan avarakatseisempi, itsenäistyy ja arvostaa ihan älyttömästi niitä asioita mitä kotiSuomessa on :)

  VastaaPoista
 5. Millä tavalla mä pääsisin tonne raya diversille työharjotteluun? Oon todella kiinnostunu tosta kohteesta työharjottelua varten, ainakin tän sun blogin perusteella. Opiskelen siis amiksessa matkaluvirkailijaksi niin kuin säkin joten ois tosi kiva jos antasit vinkkejä/auttaisit mua :) Toivottavasti näät tän vielä...

  Milla

  VastaaPoista
 6. Ei muuta kuin hakemusta peliin! Laita työhakemus, CV ja mielellään vielä kuva sähköpostilla. Kannattaa nettisivuilla oikeasti tutustua yrityksen toimintaan jotta tietää mihin hakee. En tiedä onko RD ikärajaa (itse opiskelen siis yo-pohjaisessa amiksessa eli olen 21) mutta veikkaan että 18 riittää tai kenties jopa alle? Hakemalla se selviää :)

  Tee rehellinen, persoonallinen, hauska ja silti kypsä (!) hakemus ja sitten toivotaan vain parasta :)

  VastaaPoista
 7. Morjestaaa!
  Juu kiitos vaan kivasta thaikku blogista oli kyl kiva aina lukee tätä, kun tääl suomessa oli pakkasta, räntää tai muuten vaan tylsää! Pääsi vähän niin kuin pakoon sitä kun seuraili tätä!
  Oli myös hienoo lukee lisää maasta ja "maan tavoista" johon ajatukset jäi kun sielä vieraili ja sieltä pois piti lähteä!!

  Terveisin: Kenties ainut miespuolinen lukija... -Petteri-

  VastaaPoista
 8. Kiitos Petteri! Mukavaa että tykkäsit seurata blogiani. Ei muuta kuin seuraavaa lomaa suunnittelemaan!

  VastaaPoista
 9. Heippa! Löysimpä tän blogin ihan sattumalta kun jonkun nettijutun myötä päädyin googlaamaan thaimaa-aiheisia blogeja. Tää sun kuulosti mielenkiintoiselta ja olikin tosi leppoisa ja hauska ja aito :) Oon siis kerran käynyt thaimaassa syksyllä 2012, jolloin oltiin krabilla ja bangkokissa. Rakastuin todella vaikka mikään auringonpalvoja en olekaan, mutta kaikkeen muuhun. Nyt on taas iski kaukokaipuu ja tiedossa onkin tänä vuonna reissu. Blogia lukiessa pariin otteeseen tuntui jopa et oisin ollut sekunnin pari siellä lämmössä, ah :) kiitti tästä ja hyvää jatkoa mitä sitten nykyään puuhailetkaan!

  T. Namminna

  VastaaPoista
 10. Moi!

  Kiva kuulla että pidit blogista :) tarkoituksena on ollut kirjoittaa mahdollisimman rehellisesti näyttäen kolikon molemmat puolet. Super hyvää reissua!! :)

  VastaaPoista