torstai 21. huhtikuuta 2011

Lomaa ja antibiootteja

Heippa!

En ole kauheasti kirjoitellut koska eihän lomalla pitäisi edes istua koneella, tosin, eipä tää loma ole ihan putkeen lähtenyt menemään. Pari ensimmäistä päivää satoi vettä ja istuttiin Sannan kanssa väkisin rannalla "kyllä tää ohi menee". Nyt kun tuli taas todella aurinkoiset ja kuumat kelit niin tsadaa, sain tietysti antibiootteja vaativan tulehduksen. Onnekseni meillä on täällä asiakkaina kaksi nuorta lääkäri kundia jotka kantavat pientä apteekkia mukana ja sain heiltä ensihätään antibiootteja. Olo on jo paljon parempi mutta huomaan etten ole vielä kunnossa. Taitaa tulla lääkärikeikka ennen Ausseihin lähtöä, täältä kun on kuitenkin niin paljon helpompi saada lääkkeet kuin Ausseissa.

Jos tuota miinusta ei oteta huomioon, olen nauttinut lomastani täysin. Päivät ovat menneet aika samalla mukavalla kaavalla; herääminen Burista, aamiainen, rannalle jossa menee koko päivä, myöhäinen lounas, takaisin rannalle tai vaihtoehtoista hengaamista, illan viettoa Burissa kunnes joskus yöllä raahautuminen mökkiin jossa keskusteluvaihtoehtoina naimisiin meno, buddhalaisuus tai viime öinen "miten eri gekot ääntelevät" hmm....

(mun tukka on vaalentunut ihan älyttömästi! Katsoin juuri yksi päivä kuvaa joka on otettu joulukuussa ja vertasin sitä tähän, ilmainen blondaus siis)

2 kommenttia:

  1. ihana merenneito-kuva!! :)

    onko sun syksyn suunnitelmat jo selvillä? ootko vielä lähössä ausseihin vuodeks kavereiden kanssa vai palaatko kenties thaikkuihin? :)

    VastaaPoista
  2. oi, kiitos :)! Syksyn suunnitelmista ei mitään tietoa vielä... aion olla kesän ainakin töissä Suomessa ja yritän sitten pohtia kovasti mitä tekisin!

    VastaaPoista