sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

OHI ON!

Heräsin eilen outoon fiilikseen, samanlaiseen kuin miltä pienempänä tuntui kun heräsi jouluaattona. Vatsassa oli perhosia, olin tosi hyvällä tuulella ja teki mieli vain pompata sängystä ylös ja juosta koko huone läpi; viimeinen työpäivä! En ole pitänyt lomaa viime vuoden heinäkuun jälkeen. Olin töissä koko syksyn ja talven mukaanlukien joulun ja suoraan tulin tänne töihin ilman lomapäiviä. Nyt vihdoin olen lomalla ja saan tehdä mitä haluan ja milloin haluan.. tai mikä parempi; olla tekemättä yhtään mitään!

Eilinen työpäivä oli kaiken lisäksi todella helppo, sillä saatiin lupa mennä aamulla kiertelemään rantoja ja mentiin toimistoon vasta 11 aikaan. Siellä sitten hassut 4 tuntia ja pääsinkin jo kotiin. En oikein tajunnut että nyt se oli tosiaan tässä joten suuntasin Sannan luo rannalle ihmettelemään asiaa. Harjoitteluni on nyt ohi.

Aikaisemmin olen puhunut siitä etten halua lähteä täältä ja miten tulee olemaan tosi surkea fiilis. Ensimmäistä kertaa eilen oli sellainen olo, että ihanaa jatkaa eteenpäin. Odotan innolla Australiaa ja ensimmäistä kertaa kunnolla jopa hieman Suomea. Miten ihanaa onkaan nähdä kaikki ihanat ihmiset!


Koska eilen oli täysikuu, laskuvesi oli ihan älytön. Joutui kävelemään todella kauan ja kauas ennenkuin oli edes nilkkoihin vettä
Eilen vietettiin muutamia läksiäisiä omani mukaan lukien ja mentiin Buriin istumaan iltaa
Ja sitten rakkaudenosoitus Burin tarjoilijalta (jälkkäri on aina hyvä valinta!).

Istuttiin eilen johonkin puoli kolmeen asti Burissa ja pakotettiin paikalliset kuuntelemaan suomalaista musiikkia. Vaikka täällä on paljon hetkiä joiden haluaisin jatkuvan ikuisesti tiedän, etten silti tulisi ikinä kuulumaan tähän kulttuuriin. Pari iltaa sitten joukko brittejä ja muita länkkäreitä rantautui Saareen juhlimaan yhdeksi illaksi ja silloin sen tajusin. Vaikka kuinka haluaisin kuulua tänne niin en kuitenkaan kuulu.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin... jatkanpas tästä lomailua!

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama fiilis, ekaa kertaa jotenki odotan Suomeen menemistä, mikä on outoa. Mut ehkä se johtuu siitä, et täältä on nii moni lähteny ja on niin monta kertaa sanottu "Nähään Suomessa!" <:

    VastaaPoista
  2. toi on kyllä totta! Ja ehkä sitten kun oikeasti tajuaa että on menossa Suomeen ni se tuntuukin yllättävän hyvältä : )

    VastaaPoista