keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Nyt on palattu takaisin Saareen ja normaaliin arkeen. Olen vältellyt kirjoittamista sillä mielessäni pyörii vain yksi asia; työpäiviä on jäljellä enää 12 enkä halua lähteä täältä pois. Ei mulla näitä 10 tunnin työpäiviä tule ikävä mutta tätä Saarta ja ihmisiä ihan liikaa. Nytkin kun tulin takaisin Phuketista, 4 eri paikallista kysyi kävellessäni töistä kotiin että millaista oli Phuketissa ja "huh onneksi et vielä lähtenytkään". Kukaan ei oikein ymmärrä sitä että kun lähden, en välttämättä oikeasti tule enää takaisin. Paikallisten mielestä lähden Suomeen vain lomalle ja tietysti palaan sitten takaisin. Äh. Kun ajattelinkin sitä päivää kun katson viimeistä kertaa veneeltä Saarelle alkaa itkettää joten en haluaisi yhtään miettiä sitä.

Meillä on tällä hetkellä töissä todella pieni kokoonpano, huomenna on vain 3 henkilöä koska muutama on vapailla Phuketissa. Sain pari päivää sitten täyden vastuun toimistosta joka tarkoittaa sitä, että vastaan kaikesta mitä toimistossa tapahtuu. Meidän toinen harkkari sen sijaan sijoitettiin snorkkioppaaksi ja tavallaan se kyrsii todella paljon koska en itse pääse veteen. Noi kundien "ei kukaan muu osaa näitä toimistojuttuja, sä oot korvaamaton täällä!" ei paljoa lohduta siinä vaiheessa kun muut on vedessä 34 asteen lämmössä ja mä hikoilen toimistossa. Siispä ei muuta kuin bikinit päälle ja takapihalle makaamaan kuten tein tänään!

Huomisesta lähtien teen 8 tunnin sijasta 10 tuntia ja odotan sitä jo innolla. Todella ristiriitaiset fiilikset kun haluaisi että aika menee nopeasti mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että kohta olen jo itku kurkussa lähtemässä täältä.

ÄH ei tästä tule nyt mitään. Ehkä voisin tehdä jonkun kootun postauksen harjoittelustani niin saisin kirjoitettua edes jotain järkevää. Palataan!

2 kommenttia:

  1. yyh aika menee niin nopeasti, mäkään en oo yhtään valmis vielä lähtemään! ei pitäis miettiä vaan ottaa vaan kaikki irti viimeisistä viikoista, mutta silti, yhyy :<

    VastaaPoista
  2. nii tiiän :(! Ihan tyhmääää

    VastaaPoista