keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Melbourne fiilistelyä osa 2

Roadtrip,patikointiretki, eläintarha, akvaario, sightseeing ratikka, rooftop baari, rikkaat aasialaiset, haaveilua Ainon kanssa tulevasta, hengailua pitkin kaupunkia, markkinat, eri ravintoloiden testausta, ylihinnoitellut pannukakut, ekaa kertaa elokuvissa puoleen vuoteen, saman peiton alla nukkumista ja ikuisuudelta tuntuvia ihania hetkiäMelbourne on nyt takana päin ja voin kertoa ettei ollut helppoa lähteä. Siinä vaiheessa kun toisen vanhemmat pussaavat poskelle ja sanovat ilme vakavana että tulethan syksyllä takaisin. Kuuntelin Anna Järvisen ja Olavi Uusivirran Nuori ja Kaunis biisiä junassa ja yritin vain olla itkemättä. Lähdin sanomatta mitään koska ajattelin niin olevan parempi. Sitten sain viestin jossa luki en voi uskoa että lähdit hyvästelemättä mutta oli fantastista. Tuntui pahalta mutta inhoan hyvästejä. En sano hyvästi koska tulen takaisin. Jätin taakseni jotain joka toimisi jos vain molempien tilanne olisi eri. Tässä ollaan niin nuoria ja maailmanvalloittajia että ei vielä. Ehkä joskus.

Mulla on kuitenkin outo tapa osata sopeutua ja heti koneen noustua Ausseista tunsin että on ihanaa palata Thaimaahan. Ja niinhän se oli.

4 kommenttia:

  1. haha ei kai noi vanhukset tossa keittiön pöydän äärellä oo teijän miehet? :D no eii läppä oli :)

    VastaaPoista
  2. Lähditkö siis takaisin Thaimaahan vai menitkö vaan sen kautta Suomeen? Kummasta pidit enemmän saaresta (ja muutenkin Thaimaasta), vai Melbournesta?

    VastaaPoista
  3. Olin Thaimaassa vielä 5 päivää, Bangkokissa, Phuketissa ja sitten kävin vielä Saarellakin :) Molemmissa on puolensa. En oo koskaan nähnyt niin kaunista paikkaa kuin Saari mutta oon kuitenkin enemmän kaupunki ihmisiä eli siinä mielessä Melbourne :) Melbournessa voisin asua ja sitten käydä Thaimaassa aina lomalla ;)

    VastaaPoista