keskiviikko 1. elokuuta 2012

Aaltoilua

Viime viikot ovat olleet aika raskaita, enkä usko että seuraavat 4 viikkoa olisi sen helpompia. Nyt on lähdöstä kerrottu kaikille poikaystävää, perhettä, ystäviä ja mummelia myöten. Reaktiot ovat olleet pääasiassa positiivisia poislukien poikaystävän (noh, virallisestihan minulla ei sellaista enää ole) ja mummelin reaktiot joka totesi asiaan "no voihan nenä" :D Ystävät ovat ehkä liiankin kannustavia eivätkä aina ihan ymmärrä miten paljon asioita on hoidettavana ja miten käytän päivän jokaisen tunnin stressaamiseen. Tietysti olen iloinen, onnellinen ja innoissani lähdöstä mutta samaan aikaan peloissani ja todella stressaantunut.

Edellisen postauksen jälkeen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin hoitamaan asioita. Hammaslääkäristä todettiin, että ajan saisi joulukuulle. Tavallisesta lääkäristä todettiin, että vasta 13.8 voi soittaa ja varata ajan. Jaahas. Matkavakuutuksen jatkaminen onnistuu myös Aasiasta käsin, tosin tätä varten minun tulee täyttää valmiiksi terveysselvitys sekä tehdä äitini kanssa valtakirja jotta hän voi asian sitten hoitaa. Viisumia hain eilen ja virkailijan tutkittua tarkasti passini edelliset viisumit läpi hän totesi että maanantaina voi viisumin hakea. JIHUUUU!! Viisumi on aiheuttanut varmaan eniten stressiä ja päänvaivaa, joten on todella ihanaa että se on nyt ohi.

Tuntuu ihan älyttömältä, että voin sanoa lähteväni jo ensi kuussa. Työpaikkani laittoi eilen mol.fi sivustolle ilmoituksen jossa etsitään minulle seuraajaa. Se jos joku oli taas pieni reality check (erittäin positiivinen sellainen tosin). Huomasin muuten sattumalta, että Raya Diversilla on taas harkkarihaku päällä. Mielestäni hakusivut ovat todella selkeät ja vaatimukset on listattu hyvin. RD on selkeästi panostanut tuohon sillä hakiessani itse heille ei sivuilta löytynyt paljoakaan tietoa siitä ottavatko he edes harjoittelijoita. Viime vuosina hakijamäärät ovat varmaan kasvaneet aika kovasti. Mikäli Raya Divers kiinnostaa harjoittelupaikkana, tsekatkaa hakuohjeet täältä

PS.

Ollessani työharjoittelussa Thaimaassa käytin formspring sivustoa jonne sain paljon hyviä kysymyksiä liittyen työharjoitteluuni, Thaimaassa asumiseen ja muuhun. Ikävä kyllä hakkeroinnin vuoksi tilini suljettiin turvallisuussyistä ja sinne meni sitten kaikki hienot kysymykset ja niiden vastaukset. Loin uuden tilin joten mikäli mitään kysyttävää tulee niin kaikkea saa kysyä! Formspringiini pääset täältä

4 kommenttia:

 1. Koska paljastuu minne tarkalleen olet menossa? :)

  Nuo ihmissuhteilujutut on kyllä varmasti vaikeita. Itse jo vuosi sitten tiesin, että lähden vaikka väkisin niin ei ole sitten edes "sillä silmällä" ketään katsellut vaikka jotain randomeja onkin tapaillut. Oon niin sucker noissa rakkausjutuissa, että jos ihastuisin johonkuhun niin peruisin varmaan lähtöni jos toinen pyytäisi. Sellasta riskiä en halua ottaa! :--D

  VastaaPoista
 2. Kuulostat ihan multa :D mäkin viimeksi ennen kuin lähdin niin kävelin oikein silleen "MÄ OON LÄHDÖSSÄ ÄLÄ VAIN KATSO TAI PUHU MULLE"-asenteella jotta en vahingossakaan ihastuisi :D nyt kun tää mun lähtö ei ollut niin varma niin menin sitten ihastumaan mutta mutta... onneksi tää lähteminen on se joka tuntuu oikeammalta.

  Mä ajattelin kirjotella vasta sitten paikan päältä kun huomaan miten hommat lähtee menemään että mihin sitä nyt tuli päädyttyä tarkemmin :)

  VastaaPoista
 3. Sit ei voi muuta kuin ootella uteliaana :)

  Vaikka ymmärrän kyl täysin. Ainakin itellä saattaa käydä niin, että innostuessa aivan liikaa se homma kääntyykin itseään vastaan ja sitten tuleekin niitä pettymyksiä.
  Ootan myös, että pääsee paikan päälle ennenkuin lähtee kirjoitteleemaan mitään syväanalyysejä omista työtehtävistään yms.

  VastaaPoista
 4. Nimenomaan :) Sitten kun on itse päässyt kokemaan ja muodostamaan mielipiteen niin on helpompi ja kivempi kertoa muillekkin!

  VastaaPoista